0

Voženj

Polnih adrenalina

0

Zadovoljnih potnikov

ki so potovali z nami ter se vrnili domov z velikim nasmehom na obrazu.

0

Poslovnih najemov

za katerimi stoji odličen team, ki skrbi, da vaš dogodek gladko poteka.

Privoščite si udobno vožnjo z visokimi standardi.

Doživite nepozabne trenutke na vaši poti.

Udobni sedeži

Sedeži, ki nudijo visoko mero udobja, tudi za petičneže.

Bar s pijačami

Bar, ki ponuja veliko izbiro pijač, tako brez alkoholnih in alkoholnih. Ko potujete z nami, niste za volanom. MI skrbimo za VAS.

*Ministrstvo za zdravje opozarja, prekomerno uživanje alkoholnih pijač lahko privede do odvisnosti ter zdravstvenih težav. Pijte zmerno.

TV & klima

Notranja oprema je dodana vrednost, ki jo ponuja naš VIP avtobus. Klima skrbi, da nam poleti ni vroče in pozimi ne hladno. Televizor, na katerem lahko predvajate posnetke vašega podjetja ali predstavitev, ki jo opravite kar med potjo, da ostane več časa za zabavo in druženje.

Kaj o Vip Busu pravijo naše stranke?

Zadnji sindikalni izlet je potekal v organizaciji podjetja Flucher turizem d.o.o. Z VIP avtobusom so nas popeljali na enkraten izlet po Sloveniji. Na avtobusu smo se imeli tako lepo, da bi lahko naslednji izlet kar ves čas preživeli na avtobusu.

V pisarni so nalogo iskanja ponudnikov izleta predali meni. Na srečo sem prišel v kontakt s podjetjem Flucher turizem d.o.o, kjer mi je strokovno osebje ves čas stalo ob strani, ter pomagalo do končne izvedbe izleta. Sodelavci so bili navdušeni in z izletom več kot zadovoljni. Naslednje leto že vemo s kom potujemo.


F A N T A S T I Č N O ! Škoda zgubljati besede. Pri podjetju so se izjemno potrudili s samimi idejami za izlet, izvedbo ter organizacijo. Ne morem verjeti, kako ugodno za tako kakovostne usluge.


Lani sem praznoval okroglo obletnico in namesto klasičnega kosila povabil najbližje na izlet. Pri Flucher turizem d.o.o so mi pomagali pri izbiri destinacije. Poiskali so mi celo še glasbenike, ki so nam krajšali pot. Okrepčali smo se kar med vožnjo, saj se vožnja z VIP busom zdi, kot da sedite v dnevni sobi doma. Povabljeni še kar ne morejo pozabiti praznovanja mojega rojstnega dneva.

Galerija slik

Poglejte si slike zunanjosti in notranjosti našega avtobusa. Pravtako smo pripravili nekaj slik iz naših potovanj.

Flucher

Nekaj besed o našem podjetju...

Dovolite, da se vam na kratko predstavimo. Naše podjetje, v sklopu katerega deluje turistična agencija FLUCHER ter avtobusni prevozi se uspešno predstavlja na trgu že od leta 1994.
V dobrem desetletju uspešnega dela smo avtobusni vozni park glede na želje in potrebe na trgu povečali na šestnajst sodobno opremljenih vozil, za turistične prevoze, prevoze invalidov kot razne kolesarske izlete in potovanja.
Za usluge turistične agencije smo vam z veseljem na voljo v Rogaški Slatini kot tudi v Celju, kjer vam svetujemo in pripravimo počitnice, izlete in potovanja po vašem izboru ali potovanja za zaključene skupine, društva.

Na razpolago vam je pester izbor strokovno pripravljenih destinacij, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega gosta.
Za vse tiste, ki se radi potepate sami, vam naša agencija nudi možnost najema avtodoma. Večletno delo, izkušnje ter zadovoljne stranke, so nam v veselje in ponos, zato vas vabimo v našo družbo.

Veselimo se vašega obiska!

Copyright © 2017 Flucher. Vse pravice pridržane.